Gribskov Rengøring - vi gør "runde hjørner" firkantede
Vores ydelser
Gribskov Rengøring - vi gør "runde hjørner" firkantede

VI GØR "RUNDE HJØRNER" FIRKANTEDE


Hos Gribskov Rengøring er vores motto -


Vi gør "runde hjørner" firkantede!


Vi har et stort fokus på kvalitet, med en matchende god pris, samt at du får den samme rengøringsasistent - hver gang. Så der vil være faste rutiner for både dig som kunde og for vores medarbejder. Vi tilstræber i den forbindelse, at du får en fast dag og et fast tidspunkt, hvis det er indgået en fast aftale.


Vi udfører både erhvervsrengøring og privat rengøring, så hvis du står og overvejer at få praktisk hjælp i hjemmet eller i virksomheden, så kommer vi med glæde og ser på det sammen med dig og giver dig en vurdering og et tilbud med en tid og en pris.


Hvis du står og skal til at flytte, skal lejemålet stå skinnende og klar til eftersyn og/eller overtageleseklart til næste lejer/køber, så er dette også noget, vi kan hjælpe dig med.


Hvis budgettet virker stramt, så husk på, at du kan anvende håndværkerfradraget (servicefradrag) for 2020 og 2021, som gør, at hver person i din husstand, der er fyldt 18 år, på selvangivelsen kan fratrække op til kr. 6.200 for 2020, når der gøres brug af serviecydelser. Du kan læse mere om fradraget HER.


Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på din rengøring!


Du kan kontakte os på tlf: 6915 2060 eller på mail her


Vi håber at høre fra dig.


Med venlig hilsen


Sanne Andreasen

Gribskov Rengøring ApS